Thursday, April 22, 2010

Kezutan Dari Cik Somi

salam sume..
wah windu bangat nih.. lame tul aku tak hapdet blog kan..
bile penyakit M melanda inilah jadinye..
abih brsawang blog aku nih.. habuk pun dh nk brgunung ganang nih..
smpai naik semput aku duk sapu habuk2 nih..
aaachhhhhhuummmm.. smpai trbersin ko..
ishh.. ishh.. ishh..

memandangkan kini aku dilanda perasaan gumbira
disebabkan prezen dr cik somi maka dgn itu
jiwa aku telah dilanda kerajinan tuk mghapdet brblog
so layan pic ek.. layannnzzz..

ni la prezen dr cik somi takde sempena ape2 pun
cume ari jumaat lps pi jejln kat shoping beli brg dapur
trnmpk la henpon la.. kecik comey kiut je..
maka atiku pun brkenan la then habaq la kat cik somi
nati dpt gaji nk beli ar.. cantek tul..

skali ptg isnin tu cik somi blik alih2 je dia pas plastik
trkezut gak kan ape plak pas2 plastik nih
skali bukak.. OpOcOt trkezut makcik..
henpon yg i nk tu u.. huhuhuhu..
dan2 gak trsenyum smpai ke telinga..

jom kite closeup ckit

tak pat blackberi dpt blueberi pun jadik la.. huhuhu..
brand CSL buatan Malaysia.. mule2 tak brp yakin ngan brand ni
tp kebetulan my client tokey kedai henpon ckp brand ni ok n harus ditry
nak2 plak ngan design dia yg kiut trus ati trpikat

actualy harge dia sngat2 murah takde la smpai ribu riban
tp function dia agak bnyk gak siap ade TV bagai
wah munyi cam promot nih.. hehe..

ape2 pun mekasih bebnyk la tuk cik somi
tp ade gak tak bestnye.. cik somi ckp kan kan kan
prezen ni blh la jugak dianggap as prezen in advance
for my this year besday.. ha what????

besday i lambat lg tau ujung taun ni awal bln 12
kalo nk kumpul duit pun sempat lagik.. wah tamak tul..
hehe.. takde la.. actualy aku tak kesah pun..
janji besday aku jgn lupe wish sdh..

again.. again.. n again.. thanks to my hubby for this luvly prezen
i lap u la dear.. lap lap lap lap so muchhhh..
so enjooooyyyyyyy..

4 kata-kata manis:

wan sujaihah said...

wah untung la kak...ni jgn kata malas lagi nak update ek...hahhaha

Wan Anis Sorfina said...

welcome back!

malin said...

wah, syoknye dpt adiah mcm ni....

efamaira said...

sujaihah ~ hehe.. mulai dr ari ni akak akan rajin hapdet tak kire wlau camner mls skalipun blog akan tetap ku hadap.. huhuhu..

wan ~ lame tul efa mghilang kan.. hehe..

lin ~ wah cam la org tu tak penah dpt.. huhuhu..

 
template by suckmylolly.com flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com